OPEN CALL BAC ateliers

Vanaf 19 april 2017 komen er vier gemeenschappelijke ateliers (38m², 46m², 51m² en 71m²) vrij. Wil je in aanmerking komen voor een van deze werkruimtes in het BAC Atelier? Vul dan het inschrijvingsformulier online in, en stuur daarnaast je motivatiebrief, biografie en portfolio uiterlijk op maandag 3 april 2017 naar cultuur@kuleuven.be.

resizer

In maart 2016 opende het BAC Atelier als een open en gastvrije werkplaats. In het voormalige Instituut voor Bacteriologie (Vital Decosterstraat 102) biedt de universiteit kosteloos ateliers aan voor studenten en personeelsleden van KU Leuven en Associatie KU Leuven. Je kan er voor 6 maanden of een jaar een atelier aanvragen om te werken aan beeldende of audiovisuele kunst, designprojecten of podiumkunsten. De universiteit wil zo artistieke experimenten en interdisciplinaire kruisbestuiving stimuleren.
Vanaf 19 april 2017 komen er vier gemeenschappelijke ateliers (38m², 46m², 51m² en 71m²) vrij. Wil je in aanmerking komen voor een van deze werkruimtes in het BAC Atelier? Schrijf je dan voor maandag 3 april in via de website.

Meer info op http://www.kuleuven.be/cultuur/bacatelier

Advertenties
%d bloggers liken dit: